Nomazi în munții Lotrului

Cand:
iunie 14, 2019 – iunie 17, 2019 toata ziua
2019-06-14T00:00:00+03:00
2019-06-18T00:00:00+03:00
Unde:
Nedeea Valceana
Călinești
România
Cost:
800 lei
Nomazi în munții Lotrului @ Nedeea Valceana | Călinești | Județul Vâlcea | România

În al treilea weekend din iunie ne facem bagajele pentru prima excursie călare în munții Lotrului. Sosirea se face de vineri seara, iar prima seara se doarme la cabana „Mii de Stele”.

Plecăm călare de la Odăi (sat Călinești, oraș Brezoi) sâmbătă dimineața spre creasta Lotrului. Lăsăm în urmă pădurea de foioase și începem să urcăm prin pădurile de brad, spre golurile alpine. Peisajele văzute din creastă sunt deosebite, se observă în zare Făgărașii și întreaga Țară a Loviștei, masivul Cozia, o parte din defileul Oltului, vârfurile Buila -Vânturarița și toată valea Lotrului.

Traseul călare durează 3 zile, de sâmbătă până luni și împlinește dorințele celor care vor să încerce ture de anduranță călare, pe munte. În Robu o să facem tabără pentru două nopți, iar duminică o să plecăm cu caii să galopăm pe creste.

Vor fi două nopți dormite la cort și 3 zile de aventură, efort, oboseală, veselie. Va fi o tură de anduranță, adresată în special călăreților cu experiență.
Avem 9 cai liberi!

Pentru că pe munte nu este de glumă cu vremea, este nevoie de echipament obligatoriu: bocanci/ghete de munte, pulover, haină, pelerină, sac de dormit, izopren. Noi punem la dispoziție corturile.

Prețul excursiei este de 800 lei și cuprinde:
-cazare joi seara în cabana Mii de Stele
-calul călărețului timp de 3 zile
-serviciul de ghid pe durata excursiei
-mâncarea pe parcursul excursiei
-transportul bagajelor

Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la adresa contact@nedeea-valceana.ro, pe pagina de facebook sau la nr. de telefon: 07522223869

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *