Echipa

Mariuca

Ghidul plin de responsabilitate și personalitate. Știe coclaurile ca-n palmă, chiar dacă uneori se mai încurcă, dar o descurcă Murgu. El le știe și mai bine. Vine întodeauna cu echipa completă, nu pierde om sau cal. Poate doar un frâu, o scăriță sau telefonul și mănușile. Explică frumos, campioană la istoria și geografia locului. Este bine să o ascultați, are întodeauna dreptate.

Gigi

Mama celor două, echilibrată, cerebrală, prevăzătoare. Are grijă de toată lumea, deși se plânge de asta. Specialistă în ciorbe țărănești și în dulcețuri. Dacă o să ai nevoie de o vorbă bună, te duci la ea, le dă din suflet.

Alexandra

Amazoană, călăreț plin de talent și ambiție. Se răsfață făcând demonstrații cu caii, pe care îi domină într-un mare stil, dacă ținem cont că are 49 kg cu bocancii uzi. La fel de temperamentală ca sora ei, sunt un fel de Murgu și Fulger în varianta lor umană( și feminină).

Mircea

Bun la toate-taie lemne, repară șei, caută caii și…povestește sau recită poezii. Se pricepe să întrețină atmosfera, atmosfera pe care tot el o încarcă cu câte un Irod, doi (cunoaște cu adevărat folclorul românesc, mai ales în ceea ce privește înjurăturile ).

Rareș

Iubitor de oameni, de cai și de locuri speciale, Rareș a devenit parte din familie. Cu toate că este stângaci, îndemânarea lui nu are seamăn. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *